Serwis frytkownic

Niewątpliwie smażenie na głębokim tłuszczu stanowi i jedno z najpopularniejszych technik obróbki termicznej, które chętnie są wykorzystywane w profesjonalnych kuchniach. Istotne jednak jest to, by zaopatrzyć się w dobrą frytownicę gastronomiczną, która pozwoli nam przyrządzić nie tylko pyszne frytki, ale także z powodzeniem będziemy mogli przygotować w niej świeże pączki, czy także chrupiące przekąski dla najmłodszych klientów. Tak naprawdę bez znaczenia jest to, czy jesteś właścicielem dużej restauracji, balu szybkiego obsługi, czy może nawet foodtrucka. Bez frytownicy trudno sobie wyobrazić codzienne funkcjonowanie. To właśnie dzięki niej możliwe jest przygotowanie wyżej wymienionych przekąsek, ale także możemy przyrządzić panierowaną rybę, ciastka, warzywa oraz zrób, które zanurzymy w gorącym oleju. Frytownica odpowiada za to, że przygotowywane produkty zyskają chrupiącą skórkę, jednocześnie będąc miękkimi i wilgotnymi wewnątrz. Zaawansowane urządzenia potrafią doskonale utrzymywać prawidłową temperaturę smażenia, nie doprowadzając do nadmiernego rozgrzewania tłuszczu nadmiernego. 

Jednak podobnie jak inne urządzenia elektryczne w gastronomii, również frytownice bywają awaryjne. Jeżeli mamy do czynienia z profesjonalnym sprzętem, bardzo często zakup nowego urządzenia wiązałoby się ze sporym wydatkiem. Dlatego też zanim podejmiemy ostateczną decyzję, warto odwiedzić profesjonalny serwis urządzeń gastronomicznych, który dokładnie zdiagnozuje zaistniały problem. Jeśli trafiliście na naszą stronę internetową, już teraz dajemy wam gwarancję na to, że wszystkie podejmowane przez nas naprawy są wykonywane profesjonalnie, możliwie w jak najkrótszym czasie. Ponadto na świadczone usługi udzielamy konkretnej gwarancji.